Stel jij het beste voetbalelftal samen?

GRONINGEN - Aanstaande zaterdag is de aftrap van de Eredivisie. De Gezinsbode organiseert dit jaar eigen subleague in Coach van het Jaar. Welke thuiscoach uit stad Groningen en omgeving stelt het beste elftal samen en wint een prijs?

In dit spel leid je een virtueel voetbalteam bestaande uit 11 basisspelers en 4 reserves die je zelf kiest. Iedere speelronde verdien je punten op basis van de prestaties van jouw spelers in de echte wedstrijden. Je start met een budget van 32 miljoen die je voor de start van de competitie slim moet besteden om tot een ultieme mix van puntenpakkers voor elke speelronde te komen.  

Zo doe je mee

Ga naar www.coachvanhetjaar.nl, kies je eigen coachnaam en teamnaam en vervolgens stel je je voetbalteam samen. Op basis van de door jou ingevulde woonplaats doe je automatisch mee met de Gezinsbode-league. Wekelijks plaatsen wij een tussenstand in de krant met de coaches die het afgelopen weekend het beste hebben gescoord en wie er aan kop gaan in het klassement. Heb je aan het eind van het seizoen de meeste punten verzameld, dan win je een mooie prijs!