Openluchtbioscoop Zienemaan toont ‘Ex Machina’ (bij Paradigm) op Suikerunieterrein

GRONINGEN Openluchtbioscoop Zienemaan & Sterren vertoont weer films op het Suikerunieterrein. Nu in samenwerking met Paradigm.

Vrijdag 18 september is Ex Machina van regisseur Alex Garland (Annihilation) te zien op het grote doek. Er zijn nog kaarten.

Caleb, een talentvolle werknemer van ’s werelds grootste zoekmachine 'Bluebook', wordt door CEO Nathan uitgenodigd in zijn adembenemende villa. Daar ontmoet hij Ava (Alicia Vikander), een prachtige robot die in het diepste geheim is ontwikkeld... Ex Machina vertelt een extreem spannend verhaal in een wonderschone setting waarin AI-experimenten worden gepresenteerd die misschien al veel dichterbij zijn dan je zou willen.

Samenwerking Zienemaan en Paradigm

Ex Machina was de allereerste film die openluchtbioscoop Zienemaan & Sterren in 2015 vertoonde op het destijds gloednieuwe evenemententerrein bij de oude Suikerunie. Intussen is er veel veranderd, maar de Zienemaanklassieker is vrijdag wederom te zien op het grote doek op het suikerunieterrein, in de Romneyloods bij Paradigm. De loods is ingericht met bankstellen en luie stoelen, helemaal Corona-proof.

Tickets: https://www.paradigm050.com/tickets/

Open om 20.30 en de film start om 21.00 uur. Meer op www.zienemaan.nl.