Online studiekeuze-events Noorderpoort voor oriëntatie mbo-opleiding

GRONINGEN Ga je volgend studiejaar een mbo-opleiding volgen? En heb je al een leuke opleiding op het oog, maar wil je hierover meer weten? Meld je dan aan voor de online studiekeuze-events van Noorderpoort.

Aanmelden via www.noorderpoort.nl/studiekeuze.

Van maandag 2 tot en met vrijdag 6 november zitten onze docenten/voorlichters voor je klaar om in een online persoonlijk gesprek meer over de opleiding en school te vertellen. Ook als ouder(s)/verzorger(s) ben je natuurlijk welkom om aan te sluiten bij het online gesprek.

Normaal gesproken organiseren we bij Noorderpoort meeloopdagen en open dagen, maar vanwege corona doen we het dit jaar anders. We organiseren van 2 tot en met 6 november online studiekeuze-events. Tijdens zo'n studiekeuze-event ga je online via je computer persoonlijk in gesprek met een voorlichter/docent van de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent. Op deze manier kun je alles over de opleiding te weten komen. Zo'n gesprek duurt maximaal 20 minuten.

Aanmelden kan via www.noorderpoort.nl/studiekeuze. Kies de dag en de schoollocatie van de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent. Uiteraard kunnen dit meerdere opleidingen/schoollocaties zijn. Vragen?

Wij helpen je graag via 06 25 68 19 18 (whatsapp), 0800 66 77 885 (telefoon) of hotspot@noorderpoort.nl (mail). Te bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur.