Duurzame kerstboom en bier gaan goed samen bij De Drie Gezusters Groningen

GRONINGEN Kies deze kerst een duurzame kerstboom met BeterBoompje en Lowlander Bier.

De Drie Gezusters doet met liefde mee aan deze bijzondere actie en is daarom in december de pick-up locatie in Groningen. Je kunt jouw kerstboom ophalen bij de drie zussen op zondag 6 december, vrijdag 11 december, zaterdag 12 december of zondag 13 december.

Het zijn bijzondere tijden waarin De Drie Gezusters haar best doet om haar gasten op andere manieren te verwennen. Hoewel de deuren van het Grand Café nog even gesloten blijven, bedenkt De Drie Gezusters allerlei alternatieven om de feestdagen gezellig en fijn samen in te luiden. Met resultaat! De voortuin van de Grote Markt wordt dit jaar omgetoverd tot een heus kerstboomparadijs. De obers van De Drie Gezusters voorzien met liefde de stad Groningen van duurzame kerstbomen in december.

Duurzamer kerstboom alternatief

In Nederland worden jaarlijks zo’n 2.500.000 kerstbomen na de feestdagen weggegooid. Na jarenlang uit te groeien tot volwaardige kerstboom brengen ze maar zo’n vier weken gezelligheid in het huis. Vervolgens wordt het grootste deel van de bomen direct verbrand; allesbehalve duurzaam natuurlijk. Nergens voor nodig, vinden BeterBoompje en De Drie Gezusters. Daarom hebben zij dit jaar besloten om zoveel mogelijk Nederlanders een duurzamer kerstboom alternatief te bieden. Vanaf 9 november kunnen inwoners van Groningen via www.beterboompje.nl een kerstboom kopen die net zoveel gezelligheid brengt én de wereld een stukje mooier maakt. Een echt ‘beter’ boompje dus!

Met kluit of lekker afgezaagd: kies jouw BeterBoompje

Bij BeterBoompje vind je twee duurzamere en dus betere opties. De eerste is een kerstboom met kluit. Initiatiefnemer Alex: “Deze logeert als het ware een maand bij jou, waarna wij hem terug planten in de natuur. De andere optie is een kerstboom zonder kluit (de afgezaagde versie). Deze optie is een tussenoplossing om de markt te kunnen veranderen. Voor iedere kerstboom zonder kluit die jij koopt, plant Lowlander twee nieuwe, biologische adoptieboompjes in hun Kerstbomenbos”.

Bestellen

Bestel jouw eigen, unieke kerstboom nu op www.beterboompje.nl, kom langs op een van de geselecteerde data in december om jouw kerstboom op te halen bij De Drie Gezusters aan de Grote Markt en draag samen met de drie zussen bij aan een betere wereld!