Alfa-college zet mbo opleidingen in de schijnwerpers op online studiekeuze-event

GRONINGEN Alfa-college heeft donderdag 28 januari van 18.00 tot 21.00 uur het online Studiekeuze-event waarin alle opleidingen in de schijnwerpers worden gezet.

Zie hiervoor https://www.alfa-college.nl/.

Tijdens het event biedt dit ROC 40 verschillende online mbo-presentaties aan. Docenten van het Alfa-college vertellen alles over de opleiding, laten de school zien en studenten vertellen live over hun ervaringen. Deelnemers van het Studiekeuze-event kunnen al hun vragen direct stellen in een live chat.

“Belangstellenden kunnen online de sfeer proeven en ze krijgen een goed beeld van de opleidingen die we aanbieden. We beantwoorden de vragen van de bezoekers en onze studenten delen ook hun praktijkervaring en praktische vaardigheden”, zegt Karin van der Burg, docent Verpleegkunde bij het Alfa-college.

Aanbod opleidingen

Het Alfa-college biedt in Groningen opleidingen aan op niveau 1, 2, 3 en 4. Dat zijn opleidingen op het gebied van bijvoorbeeld Techniek, Welzijn, Zorg, Sport en Bewegen, ICT en Uniformberoepen.

Webinars Groningen en Assen

Voor de online presentaties kan men aanschuiven om 18.00, 19.00 en 20.00 uur, voorlichtingen volgen van meerdere opleidingen in Groningen en Assen is ook mogelijk. Wanneer geïnteresseerden na dit event nog vragen hebben of persoonlijk studiekeuzeadvies willen, dan is het contact snel en makkelijk te maken met de studiekeuzeadviseurs via de app, chat, mail of telefoon. Hiermee probeert de school voor de studiekiezer zo persoonlijk mogelijk te maken in deze tijd dat de schooldeuren nog gesloten blijven.