‘Wat zie ik uit naar het komende seizoen’ Bij Nic. Groningen staat (sportieve) staf alvast in de startblokken voor seizoen 2021/ 2022

GRONINGEN Korfbalvereniging Nic. uit Groningen heeft de trainingsstaf en technische staf in de startblokken staan voor een seizoen 2021/ 2022.

Voorzitter Gert Bernardus: ,,Graag kijken wij als bestuur vooruit en we kunnen dan ook met trots mededelen dat we voor het aankomende seizoen de staf weer compleet hebben. We hopen zo onze ambitie op sportief niveau na te kunnen streven. We verheugen ons er op om weer langs het veld te staan en onze groen witte krijgers te kunnen aanmoedigen.”

Kees Vlietstra: ,,Wat zie ik uit naar het komende seizoen. Met Edwin en Raymond krijgt het tweede een ervaren en ambitieus duo. Shay was eigenlijk de laatste jaren van zijn actieve carrière al een coach in Nic. shirt. Komend seizoen dan assistent coach bij het eerste. Verheug me enorm op onze samenwerking. Voor nu hoop ik op een hervatting van de veldcompetitie zodat we Willem waardig kunnen uitzwaaien.”