MartiniPlaza Groningen staat op ‘1’ bij tussenstand titelstrijd om ‘Beste congreslocatie van Nederland’

GRONINGEN MartiniPlaza Groningen is bij de MEETINGS Awards verkozen tot ‘Beste congreslocatie van Noord-Nederland’. In de categorie congreslocatie is de locatie als populairste en beste uit de bus gekomen.

Dat is mooi, maar nog mooier: MartiniPlaza staat op nummer 1 in de tussenstand 'Beste congreslocatie van het jaar’. Wilt u ook uw stem uitbrengen? Tot en met 28 februari 2021 kan er gestemd worden via www.bestecongreslocatie-vanhetjaar.nl

Er wordt door verschillende locaties in Nederland gestreden om de titel ‘Beste congreslocatie van het jaar’. Met de titel 'Beste congreslocatie van Noord-Nederland' op zak strijdt MartiniPlaza nu om de nationale titel.

Waarom MartiniPlaza?

Waarom MartiniPlaza? MartiniPlaza in Groningen is al vijftig jaar een vertrouwde locatie voor nationale en internationale congressen met ruimte voor 10.000 personen. Van het Erkend Congresbedrijf ontving het bedrijf het predikaat 4-hamer locatie.

Daarmee staat MartiniPlaza garant voor optimale kwaliteit. MartiniPlaza beschikt over vier plenaire zalen, stijlvolle foyers en meer dan 20 ruimten ruimtes voor subsessies en exposities in aparte zalen. Tot slot zorgt de combinatie van de congresfaciliteiten, de eigen horeca, het stadspark om de hoek en de levendige binnenstad op loopafstand voor een ultiem congresklimaat.

Over de MEETINGS Awards De titel wordt sinds 2006 jaarlijks uitgereikt aan de beste MICE (Meetings, incentives, conferencing, exhibitions)- bedrijven en locaties door het MEETINGS Platform onder de naam MEETINGS Awards.

Meer informatie over de Meetings Awards en genomineerden: https://lnkd.in/exDdD3k