Gevarieerd & gezond

Aangeboden door: Maaltijdverzorging De Jacobijn

Maaltijdverzorging De Jacobijn bestaat al meer dan 50 jaar en komt oorspronkelijk uit de stad Groningen. Met onze ruime ervaring in maaltijdbereiding weten wij wat u lekker vindt. Dagelijks wordt uw maaltijd warm aan huis bezorgd. En om het gemakkelijk te maken bestelt u de maaltijd eenvoudig met onze menukaart die de maaltijdbezorger meeneemt.

Dit allemaal 7 dagen per week. Zo geniet u dagelijks van een warme maaltijd aan huis.

Eten zonder zelf te koken

Bij De Jacobijn zijn wij flexibel. We werken daarom niet met een minimaal aantal maaltijden dat u per week moet afnemen. Als u op de menukaart aangeeft welke maaltijd u wilt ontvangen dan doen wij de boodschappen en koken voor u. Voor uw persoonlijke menukaart houden wij rekening met de dagen dat u graag een maaltijd ontvangt en uw specifieke maaltijdwensen. Elke dag anders, maar altijd naar uw smaak. En mocht u onverhoopt niet thuis eten, geen probleem. Geef het op de menukaart aan en wij komen een dag later weer langs.

Altijd naar uw smaak

Gevarieerd eten is niet alleen lekker, het is ook gezond. Daarom stellen onze koks elk seizoen een nieuw menu samen. U heeft de keuze uit verschillende gerechten. Op onze overzichtelijke menukaart ziet u precies welke gerechten wij aanbieden en kruist u aan wat u wilt eten. U stelt gemakkelijk uw eigen menu samen. Nadat u een keuze heeft gemaakt gaan onze koks aan de slag. Met hun ruime ervaring weten zij hoe u de maaltijd graag eet.

Royale menu’s en porties op maat

Op onze uitgebreide menukaart bieden wij een rijke variatie in aardappelgerechten, groenten, royale porties vlees én wekelijkse specials. Kortom, dagelijks een ruime keuze maaltijden waar u uit kunt kiezen. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met onze klantenservice en wij zorgen ervoor dat uw maaltijd binnenkort warm bij u op tafel staat.

Bezorging

U kiest zelf hoeveel dagen en wanneer u de maaltijd wilt ontvangen, ’s middags of ’s avonds. Elke maaltijdbezorger heeft een vaste route, zodat zij u kennen én u een vertrouwd gezicht ziet. Dit persoonlijke contact vinden wij bij De Jacobijn erg belangrijk. De maaltijdbezorger maakt dan ook graag een praatje met u en helpt u indien gewenst bij het klaarzetten van uw maaltijd zodat u meteen aan tafel kunt.

Maaltijdverzorging De Jacobijn
Felland 9 A 1, 9753 TA  Haren
Telefoon: 050 3128345
dejacobijn.nl