Dagje uit met het gezin: dit zijn de leukste bestemmingen

Aangeboden door: q-park.nl

Zou jij graag binnenkort weer eens een dagje uit willen met het gezin? Momenteel is er natuurlijk maar weinig mogelijk vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Echter ziet dit er hopelijk snel weer anders uit, zodat je een dagje weg met het gezin kunt plannen zonder al te veel beperkingen.

Het is natuurlijk altijd leuk om alvast inspiratie op te doen voor leuke locaties in de omgeving voor een dagje uit het met gezin. Wij helpen je hierbij op weg en zetten wat leuke bestemmingen in de omgeving voor je op een rij!

De stad Groningen

Tja, we kunnen er natuurlijk niet omheen: de stad Groningen is de ultieme locatie voor een dagje uit met het gezin. In deze stad is namelijk genoeg te beleven, voor zowel jong als oud. Van het bewonderen van bezienswaardigheden tot het bezoeken van de leukste winkelstraten: het is allemaal mogelijk. Uiteraard heeft Groningen ook ontzettend veel leuke eet- en drinkgelegenheden. Hoe dan ook kunnen jij en je gezin hier prima een dag vermaken. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats in de stad? Kijk dan eens bij Parkeren Groningen voor mogelijkheden.

Martinitoren

Als je toch al in de stad Groningen bent, is het ook aan te raden om een bezoek te brengen aan de Martinitoren. Dit is ook wel hét symbool van Groningen. Het kan een leuk uitje met het gezin zijn om deze Martinitoren te beklimmen. Als je dit gehaald hebt, kun je bijna 30 kilometer ver kijken en dus genieten van het mooie uitzicht.

Nationaal Park Lauwersmeer

Iets in de omgeving dat ook zeker de moeite waard is om te bezoeken, is Nationaal Park Lauwersmeer. Dit is een toffe locatie voor een dagje uit met het gezin. In het Nationaal Park Lauwersmeer in provincie Groningen kun je optimaal van de natuur genieten. Zo kun je hier een mooie wandeling maken, heerlijk fietsen of het water opgaan. Ieder jaar worden hier talloze activiteiten georganiseerd, voor jong en voor oud. Dit is daarom zeker een aanrader om een dagje door te brengen met je gezin. Er valt veel te zien en jij en je gezin zullen zich hier niet snel vervelen.

Delfzijl

Een andere leuke stad om te bezoeken in provincie Groningen, is Delfzijl. In deze oude, maar mooie stad is veel te beleven. Deze stad heeft een ruim aanbod aan leuke winkels. Delfzijl ligt aan het water, dus de stad heeft ook een eigen haven die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Het bekijken van boten en wandelen langs de haven alleen is al superleuk om te doen. Hoe dan ook is Delfzijl een leuke locatie voor een dagje uit met je gezin. Door de stad lopen, winkels bekijken of een terrasje pakken: in Delfzijl kan het allemaal. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een leuke locatie voor een dagje uit, kun je deze stad zeker in je achterhoofd houden.

Als je in de omgeving een leuke locatie zoekt voor een dagje uit met het gezin, zit je met bovenstaande ideeën hoe dan ook goed!