Een groot bierfeest op de Grote Markt in Groningen? De organisatie van Oktoberfest Grunn heeft er alle vertrouwen in

De organisatie van Oktoberfest Grunn heeft er alle vertrouwen in dat festivals en evenementen vanaf oktober weer mogelijk zijn en dus gaat de voorverkoop voor het Oktoberfest editie 2021 vrijdag (om 13.00 uur) van start.

Oktoberfest Grunn moet op 15 en 16 oktober, op de Grote Markt, plaatsvinden. In een ruim opgezette tent kunnen ruim 2000 bezoekers dan feestvieren, verwacht de organisatie.

Vorige jaar moest de eerste editie van het feest gecanceld worden vanwege corona. ‘We kregen ontzettend veel positieve reacties op het organiseren van een Oktoberfest in de binnenstad’, zo schrijft de organisatie. ‘Helaas kon de eerste editie vorig jaar niet doorgaan. Wij hebben goede hoop dat wij dit jaar met z’n allen een feestje kunnen bouwen.’

Dirndls, lederhosen en pullen bier

Het tweedaagse evenement staat in het teken van ‘dirndls, lederhosen, schlagers, pullen bier, bratwursten en ongekende gezelligheid’. Optredende artiesten worden nog bekend gemaakt.

Mocht het Oktoberfest niet doorgaan, dan krijgen alle tickethouders het aankoopbedrag terug. Tickets zijn te bestellen via www.oktoberfestgrunn.nl.