Butlon.com bezorgd boodschappen tot in de studentenkamer

Aangeboden door: Butlon

Het zal als student misschien niet je favoriete bezigheid zijn. Misschien zelfs geen bezigheid waar je überhaupt aan wilt denken. Want op jezelf wonen betekent natuurlijk vrijheid. Maar helaas ook dat er niet meer voor je gekookt wordt. Nu moet je zelf nadenken over het avondeten en eigenlijk heb je wel wat beters te doen, toch?

Bij Butlon begrijpen we dat volkomen. Als student moet je genieten van jouw studententijd en je niet druk hoeven maken over huishoudelijke taken, zoals het doen van boodschappen. Boodschappen zijn daarnaast al duur genoeg en al dat gesjouw van de supermarkt naar de kamer ben je ook liever kwijt dan rijk. Maarten, student van 23 jaar, vertelde ons alles over hoe hij van al die rompslomp is afgekomen en deelt nu graag zijn geheim met andere studenten. 

Jezelf naar de supermarkt heen sjouwen 

Maarten: “Er zijn weinig studenten die beschikken over een eigen auto of scooter. Het is een ontzettend gedoe om die boodschappentassen lopen of fietsend naar je studentenkamer te krijgen. Ik zocht de gekste routes om maar zo min mogelijk te hoeven lopen met die tassen. Plus je bent altijd meer kwijt dan je hoopt in zo’n supermarkt. Op een gegeven moment sjouwde ik niet alleen tassen terug van de supermarkt. Het was al een hele uitdaging mezelf naar de supermarkt te krijgen!” 

Vanuit de luie stoel

Tegenwoordig loopt Maarten niet meer naar de supermarkt. Niet omdat hij het heeft opgegeven, maar omdat hij een oplossing heeft gevonden. Online boodschappen doen, bleek namelijk veel aantrekkelijker dan hij dacht! “Ik trok weleens de koelkast open in de hoop dat er nog wat lekkers in lag, zodat ik niet naar de supermarkt hoefde te gaan. Nu trek ik de koelkast open en als er niets in ligt, dan bestel ik gewoon mijn boodschappen bij Butlon vanuit de luie stoel. Dat had ik veel eerder moeten doen! Ik hoef mezelf niet eens meer van de bank te trekken. De laptop trek ik namelijk gewoon op schoot”, vertelt Maarten met een grijns. 

Besparing van tijd en energie 

Online jouw boodschappen bestellen, zorgt voor een besparing van tijd en energie. Je hoeft niet meer onnodig lopen slepen met tassen of je laten verleiden door lekkere dingen in de wandelgangen van de fysieke supermarkten. Bij Butlon houd je scherp het budget in de gaten en koop je alleen wat je echt nodig hebt tegen een scherpe prijs:

“Ik hoef niet meer te hopen of mijn boodschappen binnen budget vallen en of ik wel alles heb gekocht wat ik nodig had. Dankzij Butlon weet ik precies wat ik uitgeef, heb ik A-merken tot mijn beschikking en wordt alles ook nog eens kamerbezorgd. En dat doe ik wanneer het mij uitkomt en zonder dat ik daarvoor vervoer nodig heb. Wat wil je nog meer?” 

Altijd voordelig boodschappen bestellen 

We kunnen stellen dat je als student tijd, energie en vooral geld kunt besparen door online boodschappen te doen. Bestel voortaan jouw boodschappen ook vanuit de luie stoel bij Butlon, jouw online butler voor het bezorgen van eten en levensmiddelen. Een online supermarkt waar je áltijd voordelig boodschappen besteld zonder wachtrijen. Voor 12:00 uur besteld, is zelfs de volgende dag al in huis. Bestel voor 12 uur je boodschappen op www.butlon.com en de volgende dag worden ze bezorgd.