Motorverzekering vergelijken? Vergelijk bij vergelijkdirect.nl!

Aangeboden door: vergelijkdirect.com

Bij Vergelijkdirect vergelijk je met slechts een paar muisklikken motorverzekeringen van meer dan 9 motorverzekeraars. Vul het online formulier in en kom erachter wat bij jou past.

Zo kun je eenvoudig en snel een motorverzekering vergelijken. Sluit direct de verzekering af zodat je gelijk veilig de weg op kan. Er zijn drie soorten dekkingen: WA, WA+ en Allrisk. Een WA motorverzekering is verplicht. Deze kun je aanvullen met een WA+ of een Allrisk verzekering.

WA Motorverzekering

Een WA motorverzekering is verplicht. Het is de meest prijsvriendelijke verzekering die er is. Het dekt de schade die jij aanbrengt aan andere. De schade aan je eigen motor is voor je eigen rekening. Hiervoor moet je een aanvullende verzekering afsluiten.

WA+ Motorverzekering

Met de WA+ Motorverzekering ben je, naast schade aan andere, ook verzekerd voor de meerderheid aan schade die buiten jouw macht ligt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schade door brand, aanrijding met een dier, diefstal en weersomstandigheden.

Allrisk Motorverzekering

Wil je absoluut geen risico lopen? Met een Allrisk motorverzekering ben je verzekerd voor schade aan anderen én voor schade aan je eigen motor. Zelfs als dit je eigen fout was. Denk bijvoorbeeld aan uitglijden op een nat wegdek. De Allrisk motorverzekering is betreft prijs de duurste, maar voor het verzekeren van je veiligheid de beste verzekering.

Denk ook aan je eigen gezondheid met een opzittenden verzekering. De meeste letselschade wordt gedekt door je zorgverzekering. Echter zijn er altijd gevallen die een zorgverzekering niet dekt. Denk bijvoorbeeld aan (tijdelijk) invalide raken waarbij vervolgingskosten komen kijken. Met een schadeverzekering voor opzittenden ben je verzekerd tegen materiële-  en letselschade. Je passagiers zijn in de meeste gevallen meeverzekerd.

Een motorverzekering afsluiten? Vergelijk bij Vergelijkdirect! Doe de check, vul het formulier in en ontvang je verzekeringsbewijs en polisblad direct per mail. Handig voor als je direct de weg op wilt!