De leukste nieuwbouwprojecten op een rijtje

Aangeboden door: ikbenfrits.nl

In deze tijd zijn nieuwbouwwoningen in Nederland populairder dan ooit. Daarom wordt er hard gewerkt aan het bouwen van nieuwe woningen en steeg het aantal nieuwbouwwoningen in 2020 met 69.300 huizen. In 2021 staan er veel nieuwbouwprojecten gepland om de grote vraag naar huizen te kunnen verzadigen.

Wil je al direct bieden op inschrijving? Of ben je nog benieuwd naar de nieuwbouwprojecten?
Lees dan gauw verder, we vertellen je namelijk meer over de nieuwbouwprojecten door heel Nederland!

Huizen in Rotterdam

Een grote hoeveelheid mensen is op zoek naar een huis met ruimte in hartje Rotterdam. Daarom staat het project ‘De Maasbode’ op de planning. De huizen worden dan wel in de stad Rotterdam gebouwd, maar toch ervaar je daar de rust van een buitenwijk. Dit willen ze voor elkaar krijgen door 46 drielaagse woningen te bouwen in een nieuwe wijk. Ook zijn deze huizen toegankelijk voor meerdere inkomens lagen. Zo variëren de prijzen van de huizen van € 299.000 tot €1.795.000. Daarnaast hebben alle huizen een prachtig uitzicht en wordt de plek als perfect gezien voor het leggen van nieuwe sociale contacten. De verkoop van deze nieuwbouwhuizen is al gestart, dus een kijkje kun je altijd nemen toch? 

Friesland in de bouw

Altijd al een mooi uitzicht willen hebben over het water vanaf je slaapkamer? In Friesland heb je de mogelijkheid om aan het water wakker te worden met daarbij uitzichten op onze karakteristieke molens. Het nieuwbouwproject dat hiervoor is opgezet, heet de ‘StadDock’. Goed om te weten is dat het project gaat over het bouwen van 10 luxere huizen met daarbij 12 kavels voor de vrije sector. Daarnaast kun je van alle rust genieten, doordat er alleen bestemmingsverkeer rondom de huizen zal zijn. Je kunt dus veel verwachten terwijl de prijs goed betaalbaar is. De vraagprijs ligt hierbij tussen de  €252.500 en €427.500.

Nieuwbouwproject Heemskerk

Dit project wordt uitgevoerd op de perfecte locatie als je het aan ons vraagt. Je bent namelijk binnen een paar stappen lekker op het strand, maar ook is het centrum niet ver weg. Het speciale aan deze nieuwbouwhuizen is de architectuur. Het ontwerp is namelijk afgeleid van de Maya cultuur. Dat is niet het enige, de huizen zijn namelijk al standaard voorzien van zonnepanelen en dus ook van een eigen warmtepomp. De 13 nieuwbouwhuizen vallen onder de categorie villa’s. Daarom is de vraagprijs dan ook wat hoger: €689.840 - €769.840

Tot slot

Er staan veel nieuwbouwprojecten op de planning. Oriënteer je dus goed zodat je de passende woning vindt.