Psycholoog Passchier staat zaterdag met Diepenring Kompas eenmalig op locatie Ubbo Emmiussingel Groningen

Psycholoog Paul Passchier staat zaterdag 12 juni eenmalig met Standplaats Diepenring aan de Ubbo Emmiussingel (regenboogzebra bij het watertappunt tegenover het Groninger Museum).

Passchier nodigt iedereen uit voor een goed gesprek over de Diepenring, de toekomstplannen van de gemeente, zijn boek en de wandelingen.

Al meer dan 10 jaar loopt psycholoog Paul Passchier met zijn vrienden, familie en klanten over de Diepenring. In coronatijd publiceerde hij Diepenring Kompas, een boek met plattegrond en website over mensen, motivatie en magie aan de Groninger grachten. Tevens kun je het Diepenring Kompas kopen voor €15 (€5 voor Groningers jonger dan 28) en je inschrijven voor de wandelingen van 13 en 20 juni.

Hoe zit het precies?

Het Diepenring Kompas is een boek over motivatie en magie in de vorm van een plattegrond met website en een wandeling. Het boek draait om de bevlogen mensen van de Diepenring (Kim Feenstra, Arjen Robben, Janine Abbring, Ali B, Beyoncé, Maxima, Aletta Jacobs, Wubbo Ockels e.v.a.) en bevat 32 levensverhalen en levensvragen om mee rond te zwerven langs het water.