Drie originele kerstpakketten waarmee je opvalt

Aangeboden door: kerstpakkettenplaza.nl

Het kerstpakket: een ideale manier om klanten of medewerkers een blijk van waardering te geven rondom de feestdagen.

Kerstpakketten zijn traditioneel gevuld met eten en drinken. Het was een manier om overschotten te delen met de armen. Tegenwoordig zijn kerstpakketten meer een manier om zakelijke of persoonlijke relaties te voorzien van een extraatje rondom de feestdagen.

Wil jij ook kerstpakketten cadeau doen maar sla je graag een nieuwe weg in? Er is tegenwoordig van alles mogelijk. Je bent dus niet meer gebonden aan traditionele pakketten met borrelhapjes of flessen wijn. Laat je inspireren door deze tips.

Ga voor thematische kerstpakketten die bij je passen

Je bent ondernemer? Dan kan het leuk zijn om medewerkers of klantrelaties een kerstpakket te sturen dat in het thema van jouw bedrijf is. Een voorbeeld: verkoop jij barbecue benodigdheden? Geef dan een pakket vol handige barbecue producten. Ben je actief in de branche van wellness en mindfulness? Geef dan een pakket vol heerlijke producten die je helpen ontspannen en tot jezelf komen. Zo is er altijd wel een thema te bedenken dat goed aansluit op jouw branche. Bekijk bijvoorbeeld de opties op Kerstpakkettenplaza om te zien of er al iets beschikbaar is binnen jouw thema.

Het is hiervoor bovendien goed om te weten dat je kerstpakketten bij sommige aanbieders zelf kunt samenstellen. Soms kan dit alleen op het gebied van details zoals een persoonlijke boodschap of een logo. Andere aanbieders geven jou echt de kans de producten allemaal zelf uit te kiezen. Let op: daar hangt vaak wel een prijskaartje aan.

Laat de ontvanger zelf kiezen

Op zoek naar een geschikt kerstpakket voor een grote groep mensen, bijvoorbeeld het hele bedrijf? Dan is het maken van een keuze waar iedereen blij mee is behoorlijk lastig. Allergieën, voorkeuren en persoonlijke ervaringen maken dat iedereen wel iets vindt van een pakket. Een optie is dan om mensen de keuze voor hun eigen cadeau te geven.

Het werkt zo: je geeft een soort cadeaukaart aan al je medewerkers. Daar worden punten op gezet. Via een speciale website kunnen ze die punten uitgeven aan een leuk product of meerdere producten. Hoeveel punten je erop zet, verschilt natuurlijk.

Geef een sinterklaaspakket

In Nederland hebben we twee grote feestdagen in december, namelijk kerst én sinterklaas. Vind je het niet leuk om een cadeau met kerst te geven, omdat iedereen dat al doet? Kies dan voor een sinterklaaspakket! Dit geef je iets eerder natuurlijk, want sinterklaas vieren we al in de eerste week van december. Je kunt een sinterklaaspakket binnen het thema houden met snoepgoed passend bij de feestdag, maar mooi verpakte chocolade past ook heel goed.

Blijf bij jezelf

Een cadeau geven moet leuk zijn. Het moet bij jou passen én bij de ontvanger. Duik daarom in de magische wereld van kerstpakketten en zie wat er allemaal mogelijk is.