5 geschikte relatiegeschenken voor een jubileum

Aangeboden door: maxilia.nl

Je kunt relatiegeschenken op verschillende momenten in zetten. Denk bijvoorbeeld eens aan het jubileum van een zakenrelatie of werknemer. Relatiegeschenken zijn dan dé manier om te laten weten dat je aan ze denkt en ze te feliciteren met deze mijlpaal. Daarnaast levert het je ook nog eens veel extra zichtbaarheid op.

In dit artikel lees je welke relatiegeschenken je perfect kunt gebruiken voor een jubileum.

Kleding

Het is een leuk idee om kleding te bedrukken voor degene die zijn of haar jubileum viert. Laat dan bijvoorbeeld T-shirts, sokken of petjes bedrukken met het getal van het jubileum en je bedrijfsnaam erop. Op die manier heeft je werknemer of klant een tastbare herinnering aan zijn of haar jubileum. Ook wanneer het bedrijf zelf een jubileum viert is het leuk om gepersonaliseerde kleding te laten maken zodat je personeel dit kan dragen. Dan krijgt iedereen de mijlpaal van het bedrijf goed mee!

Drinkwaren

Je kunt natuurlijk ook drinkwaren bedrukken wanneer er een jubileum gevierd wordt. Laat dan bekers of mokken bedrukken met het logo van je bedrijf en deel deze uit aan de gelukkige(n). Wanneer dit niet helemaal bij je bedrijf past kun je natuurlijk ook gaan voor drinkflessen, Doppers, bidons of thermoskannen met een logo erop. Drinkwaren komen altijd van pas en er zal dan ook goed gebruik van gemaakt worden.

Gadgets

Ben je actief in een branche waarbij veel gebruik wordt gemaakt van digitale media? Dan kan het leuk zijn om gadgets te laten personaliseren en die uit te delen bij jubilea. Denk bijvoorbeeld aan USB-sticks, powerbanks of smartphone-standaards met het logo van je bedrijf erop. Daarnaast zou je kunnen gaan voor customized speakers die werken via een bluetooth-verbinding.

Op de deurmat

Als je een klant of werknemer echt wil verrassen met zijn of haar jubileum is het leuk om een brievenbuscadeau naar ze op te sturen. Dit zijn leuke giftboxen die speciaal vormgegeven zijn zodat ze door de brievenbus passen. Er zijn brievenbuscadeau met verschillende thema’s zodat je kunt kiezen wat er het beste bij degene die zijn of haar jubileum viert past. Dan kun je de box natuurlijk nog voorzien van een leuke tekst om hem of haar te bedanken voor de samenwerking.

Klein maar fijn

Relatiegeschenken hoeven niet altijd groot te zijn; kleine relatiegeschenken doen het ook goed. Laat bijvoorbeeld pennen of aanstekers bedrukken en deel ze uit. Dit is vooral handig wanneer je meer mensen tegelijk wil bedanken voor hun samenwerking. Voorzie de pennen of aanstekers van het jaartal van het jubileum en ze zullen het niet snel vergeten!