Deze Exit zwembaden zijn super veilig voor kinderen

Aangeboden door: dezomerspecialist.nl

Een zwembad in de tuin is iets waar veel kinderen ontzettend blij van worden. Lekker met vriendjes of vriendinnetjes zwemmen in de zomer, daar worden ze gewoon heel blij van. Dat is als ouder natuurlijk super leuk, maar het moet wel veilig zijn. Je wil niet constant op moeten letten en bang zijn dat er iets mis kan gaan.

Wil je een zwembad kopen dat je makkelijk kan opzetten en stevig en veilig is? Dan zijn de zwembaden van Exit Toys een hele goede optie. Deze zijn bij de Zomerspecialist uiteraard verkrijgbaar. Hieronder hebben we de vijf veiligste opties van Exit voor je op een rijtje gezet!

Exit Wood zwembad

Een Exit wood zwembad heeft door het houtpatroon aan de buitenzijde een hele warme en luxe uitstraling. Deze variant is in vele vormen en maten beschikbaar. Voor de fanatieke zwemmers zijn er grote varianten, maar voor de kleine kinderen zijn er ook meer compacte maten. Door het sterke en robuuste frame en de stevige liner is deze variant zeer veilig en geschikt voor jonge kinderen.

Exit stone zwembad

Een Exit stone zwembad is vergelijkbaar met de Exit wood variant, maar dan met een grijs stenen patroon aan de buitenzijde. De uitstraling is hierdoor wat stoerder en robuuster. Verder is alles hetzelfde als bij de Exit wood, dus ook hierbij zijn er geschikte en veilige opties voor kinderen.

Exit lime zwembad

De Exit lime is een zeer opvallende keuze in het assortiment van Exit toys. Dit type heeft namelijk een lime kleurige buitenzijde. Ook dit zwembad is een vele maten en varianten beschikbaar en super veilig voor kinderen. Bij de grotere versies krijg je een zandfilterpomp en zwembadtrap geleverd, bij de kleinere varianten krijg je er een filterpomp bij.

Exit leather black zwembad

Het Exit leather zwembad heeft een zeer luxe en moderne uitstraling doordat het geheel zwart is. Hoewel het net zo stevig en veilig is als de andere opties, is dit door de uitstraling wellicht een minder geschikte optie voor kinderen.

Exit zwembad met overkapping

Een zeer mooie en veilige optie is een zwembad met overkapping van Exit Toys. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. De kinderen kunnen in alle weersomstandigheden lekker zwemmen. Dat vinden ze heerlijk, zeker met het wisselvallige klimaat dat we hier hebben. Daarnaast blijft door de overkapping te temperatuur beter hangen, waardoor het water sneller wordt opgewarmd. Ook komt er minder vuil van bijvoorbeeld bomen in het zwembad, wat vooral voor jou als ouder mooi meegenomen is.

De zwembaden van Exit Toys staan bekend om de kwaliteit en duurzaamheid, en zijn daarom ook zeer geschikt als veilig zwembad voor kinderen. De prijzen lopen uiteen, waardoor er voor elk budget een geschikte optie te vinden is. Wanneer je op zoek bent naar een veilig zwembad voor kinderen is een Exit Toys zwembad ideaal!

Uiteraard zijn alle varianten te koop bij de Zomerspecialist en staan ze daar ook altijd voor je klaar om je te helpen met de beste keuze!