Online veilingen voor inrichting FC Groningen Experience

GRONINGEN - FC Groningen gaat samenwerken met online veilinghuis Catawiki uit Assen. De beide partijen houden komend jaar 4 grote online veilingen. De opbrengst van deze veilingen is bestemd voor de aankleding en vulling van de FC Groningen Experience, het interactieve museum in het Noordlease Stadion dat momenteel in ontwikkeling is.

FC Groningen zal voor de veilingen unieke kavels als gesigneerde shirts, wedstrijdballen en exclusieve arrangementen beschikbaar stellen. Maar ook supporters die nog bijzondere FC Groningen-memorabilia hebben, kunnen deze beschikbaar stellen; voor het museum of voor 1 van de veilingen op Catawiki. Dat kan via experience@fcgroningen.nl. De FC Groningen Experience wordt gerealiseerd in samenwerking met het Supporterscollectief. De planning is dat het interactieve museum in 2017 open zal gaan.

Bieden

De eerste veiling start vrijdag 3 februari 2017 en loopt tot en met zondag 12 februari. Mensen die willen meebieden op de veiling kunnen terecht op Catawiki via www.catawiki.nl/fcgroningen.