Aanmelden voor hardlopen in het donker tijdens Nacht van Groningen

GRONINGEN - De 18e editie van de Nacht van Groningen is op 2 maart 2019.

Het jaarlijkse loopevenement in de binnenstad van Groningen is één van de weinige in Groningen en omstreken, waarbij alle afstanden in het donker worden afgelegd. De inschrijving voor het evenement is nu geopend.

Decemberacties

December is de maand met de meeste feestdagen. Daarvoor heeft de organisatie speciale acties bedacht met betrekking tot de Nacht van Groningen. De organisatie zal deze de komende tijd meerdere communiceren naar geïnteresseerde deelnemers. Hiernaast richt de Nacht van Groningen zich op bedrijven en studenten. Zo kunnen bedrijven nu samen met collega's of partners zich inschrijven voor de Nacht en genieten zij van een speciaal ontvangst en achteraf een hapje en drankje. Hierbij is er na afloop een mogelijkheid tot een gezamenlijk borrel met zakelijke partners. Studenten kunnen zich vanaf nu inschrijven met korting.

Programma 2 maart

Vanaf heden kunnen enthousiastelingen zich inschrijven via www.nachtvangroningen.nl. De start en finish zijn voorzien op de Ossenmarkt. Het parcours voert deels door de sfeervolle binnenstad van Groningen en deels door het Noorderplantsoen. De Nacht van Groningen begint zaterdag 2 maart om 20.00 uur met de 5 km loop, vervolgens zullen om 21.00 uur de Halve Marathon (21,1 km) en de 10 Engelse Mijl deelnemers van start gaan. Met tot slot het startschot voor de 10 km om 21.15 uur.