De Kleine Zeemeermin De Musical

GRONINGEN - Na vele sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar elfde sprookje: De Kleine Zeemeermin De Musical. Op 28 december 15.00 uur is de spetterende familievoorstelling te zien in Martini Plaza.

In De Kleine Zeemeermin De Musical wordt de rol van de Kleine Zeemeermin vertolkt door Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester speelde. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hi-hilarische scènes voor jong én oud!

Kom verkleed!

De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium.

Meet & Greet en Onderwaterbal

Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal in de foyer van het theater. Een gezellig feestje voor het hele gezin!

MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2. Kaartprijs v.a. euro 19,50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.martiniplaza.nl of telefonisch via 050- 5222777. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/ KleineZeemeermin.