WE-feestkleding bij ReShare Store van het Leger des Heils

GRONINGEN - Bij de Leger des Heils ReShare Store in Groningen kunnen belangstellenden vanaf heden op zoek naar een betaalbare en duurzame outfit voor de feestdagen.

In de tweedehands kledingwinkel aan de Oosterstraat 41 hangt vanaf dan de WE x ReShare collectie. Deze collectie is het resultaat van een samenwerking met WE Fashion.

Klanten konden hun gedragen feestkleding de afgelopen weken inleveren bij alle 100 WE stores in Nederland. “We zijn heel blij dat we door de donatie van WE een mooie feestcollectie voor een sociale prijs kunnen aanbieden in al onze ReShare Stores. Een nieuwe outfit voor de feestdagen is zo ook binnen handbereik voor mensen die het niet breed hebben, of voor mensen die om het milieu te sparen het liefst tweedehands kopen”, aldus Sietske van Geel van de ReShare Store.

De ReShare Store is een eigentijdse tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils. Het is een frisse, overzichtelijke winkel met kwalitatieve kleding voor een kleine prijs. Er komen mensen die weinig te besteden hebben, maar ook mensen die op zoek zijn naar iets unieks of vanwege het milieu het liefst tweedehands kopen. De opbrengst van de ReShare Store komt volledig ten goede aan het hulpaanbod van het Leger des Heils, bijvoorbeeld opvang van tienermoeders of arbeidsre-integratie.