Daar-om.nl maakt grote stappen

GRONINGEN - Al vijf jaar neemt het bruisende online marketing bureau daar-om.nl ondernemend (Noord)-Nederland aan de hand. Binnen deze vijf jaar is de organisatie al voor de tweede keer uit haar jasje gegroeid en is er inmiddels een nieuwe huisstijl geïntroduceerd.

Daar-om.nl ontstond vijf jaar geleden als Daar Online Media, toen de drie eigenaren Tim Bodewes, Wolter van der Weide en Dennis Pettinga besloten om het MKB samen online te bedienen. Ze begonnen met Google AdWords, display advertising en banners, waarna websites, content en fotografie ook volgden. En dit bleek een succes: inmiddels bestaat het bedrijf vijf jaar, telt de organisatie zo’n 30 ambitieuze werknemers en bijna 350 klanten.

Op 30 november vierde de organisatie samen met haar klanten en relaties de opening van het nieuwe pand aan de Schweitzerlaan in Groningen. Het is een open omgeving, geïnspireerd op de Google sfeer: zakelijk met een knipoog. Tevens biedt dit nieuwe pand werkplekken voor veel nieuwe medewerkers. Wolter: “in 2019 verwachten we weer 10 tot 15 nieuwe medewerkers aan te trekken”.

Op het gebied van advertising, content en website optimalisatie helpt daar-om.nl MKB’ers om online beter vindbaar en zichtbaar te zijn. Dochteronderneming daar-so.nl voorziet klanten waar nodig van een nieuwe website. Als één van de Google Premier Partners in Nederland is daar-om.nl zeker geen kleine speler. Door de nauwe banden met Google zijn de lijnen kort en profiteert daar-om.nl voor haar klanten altijd van de kennis en ontwikkelingen uit de branche.