Broken Brass Ensemble Terug in Simplon

GRONINGEN - Na eerdere shows bij Simplon keert Broken Brass Ensemble terug. En dat is niet zomaar: de band heeft namelijk een kneiterharde plaat gemaakt waarbij ze alles uit de kast hebben gehaald.

Alles omtrent deze plaat refereert naar 90’s action movies, vandaar de titel ‘With A Vengeance’ en spectaculair artwork. In februari wordt de plaat uitgebracht op cd, vinyl en online diensten, maar daarvoor kunnen we maar liefst 5 singles met clip van hen verwachten! Oh ja, ze komen ook nog eens met hun eigen biertje op de markt en brengen een remix EP uit om het af te maken.

Voor wie het nog niet wist: Broken Brass Ensemble is een band die de traditionele sound van New Orleans brass verrijkt met een combinatie van hiphop, soul, funk, dance en jazz. Hier komt een enorme hoeveelheid energie bij vrij die het allerbeste tot zijn recht komt tijdens hun vurige, interactieve live-shows. Ze tillen brass-muziek naar een hoger niveau en razen hiermee als een storm over heel Europa. Met meer dan 250 shows in drie jaar tijd is deze band op zijn zachtst gezegd een begrip geworden.

Vrijdag 8 maart in Simplon. Voorverkoop euro 10 (incl. servicekosten).