Hand Hobby Creadagen en KERST Fair Groningen

GRONINGEN - De Hand Hobby Creadagen en KERST Fair Groningen zijn tegelijkertijd in Martiniplaza Groningen.

De creatieve beurs is de ideale gelegenheid voor een gezellige dag uit om inspiratie op te doen voor nieuwe trends en ook om de voorraad knutselmaterialen weer aan te vullen. Creativiteit staat voor iets nieuws maken, waarbij je jezelf uitdaagt om steeds vernieuwend te zijn. En, iedereen heeft weer andere kwaliteiten. De Hand Hobby Creadagen biedt hiervoor volop inspiratie: er zijn ruim 100 stands met de meest uiteenlopende materialen en toebehoren, gereedschappen, ideeën en technieken. Voor iedereen die de nieuwste DIY trends wil zien, een must om te bezoeken.

Kerstsfeer

Nieuw dit jaar is de KERST Fair Groningen, die gelijktijdig plaatsvindt in MartiniPlaza. Deze sfeervolle beurs biedt de gezelligheid van een winterse kerstfair: twinkelende lichtjes, glimmende slingers en de heerlijke geur van brandend hout. Je komt helemaal in de stemming voor de fijne dagen rondom kerst! In de Borgmanzaal staan diverse pagodetenten opgesteld waar bezoekers getrakteerd worden op interieurdecoraties en cadeau’s, winterse vachten, must-haves, feestelijke wintermode en bijzondere kerstkoopjes.

De Hand Hobby Creadagen en de KERST Fair Groningen vindt plaats van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december in MartiniPlaza Groningen. De beurzen zijn elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs is € 8,- per persoon aan de kassa; online tickets zijn € 2,- goedkoper en kosten € 6,- p.p. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree.

Voor meer info: www.handhobbycreadagen.nl of www.kerstfairgroningen.nl.