NewComm IT verlengt samenwerking met Donar met drie seizoenen

GRONINGEN - Stersponsor NewComm IT en Donar hebben de succesvolle samenwerking verlengd met een nieuwe overeenkomst waarmee NewComm IT de komende 3 seizoenen als Ster- en broeksponsor aan de club verbonden blijft.

Vanaf dit seizoen (2018-2019) is NewComm IT zichtbaar met hun Cloud-dienstverlenging Easy-Cloud, zowel onder andere op de broekspijp van de wedstrijdbroeken als op de LED boarding.

Peter van der Molen, Commercieel Manager van Donar over de samenwerking: “Binnen onze organisatie professionaliseren ook onze IT processen. De afgelopen jaren hebben wij de samenwerking met NewComm IT als erg plezierig ervaren. Het is van belang dat we als organisatie kunnen rekenen op een functionele, veilige en betrouwbare IT omgeving. Gelukkig heeft NewComm IT met Easy-Cloud zich hierin voor 100% bewezen en dit gaf voor ons de intentie om de overeenkomst weer te verlengen. We zijn trots dat ook NewComm IT de samenwerking met Donar als plezierig heeft ervaren, wat heeft geleid tot een verlenging van de samenwerkingsovereenkomst.”

Wolter Lalkens, mede eigenaar NewComm IT, over de samenwerking: “Wij zijn trots dat we Donar kunnen ondersteunen met professionele IT. Zo trots zelfs, dat wij ervoor hebben gekozen om Donar te betrekken in onze vernieuwde website voor Easy-Cloud. Defense (veilig werken), Pass (samenwerken) & Score (snel werken); dat is waar het om draait. Wij zien uit naar de komende 3 seizoenen!”

Over Easy-Cloud / NewComm IT

Easy-Cloud biedt passende cloud-oplossingen voor het MKB. Veilig, makkelijk en snel. NewComm IT is de IT-dienstverlener achter Easy-Cloud en staat garant voor betrouwbare, veilige en functionele oplossingen.

Ga voor meer informatie over Easy-Cloud naar www.easy-cloud.nl.