Skeve Hindoe bezoekt EM2

GRONINGEN - De eerste editie van Skeefrave is 23 november in EM2. Dit dansfeest staat in teken van wereldmuziek waarbij een hoofdrol is weggelegd voor live-act Skeve Hindoe.

Daarnaast zijn de DJ’s Pushin’ Wood Soundsystem, Vlad Dochia (RO) en DJ Koko Kheshkhesh (Coco Coquelicot) Balkan beats, die Arabische klanken en Oosterse platen laten spinnen.

De band Skeve Hindoe heeft afgelopen zomer een aantal succesvolle optredens gedaan tijdens o.a. Noorderzon en Welcome to the Village. De vijf muzikale guru’s weten als geen ander de voetjes van de vloer te krijgen en het publiek uit zijn dak te laten gaan; dit zal tijdens SKEEFRAVE in venue EM2 niet anders zijn. Met geluiden uit Tibet tot Pakistan, met Balkan beats naar India en via de Klezmermuziek weer terug naar huis.

Tijdens LOFT laat Pushin’ Wood Soundsystem geregeld platen van Zuid-Amerikaanse oorsprong voorbij komen, tijdens SKEEFRAVE neemt het collectief een collectie mee die nog meer muzikale grenzen zal overschrijden. Van Afrikaanse drums tot Bollywood; de “grooves van heel de globe” komen voorbij. Naast deze muzikale reuring is er een “Shisha-lounge” en zijn er optredens van buikdanseressen.

EM2 Suikerlaan 6 Groningen. Deur open om 22.30 uur.