Ontbijt tijdens De week van de Internationale Student

GRONINGEN - De Hanzehogeschool Groningen krijgt steeds meer internationale studenten. Ter gelegenheid van de Week van de Internationale Student –een initiatief van Nuffic- wordt daarom op verschillende manieren aandacht besteed aan onze internationale gemeenschap.

Het thema van de week is ‘Food brings people together.’ Op donderdag 15 november is er een Dutch Breakfast for International Students in het Wiebenga, waarin ruim 200 studenten uit 59 verschillende landen elkaar ontmoeten, genieten van een lekker ontbijtje, nieuwe vrienden maken en meer leren over andere culturen én de Nederlandse cultuur.

Daarnaast komen bij het Instituut voor Marketing Management docenten van diverse partnerscholen op bezoek om masterclasses te verzorgen over het thema Internationalization at Home met onderwerpen als marketing, logistiek en toerisme. Zowel internationale als Nederlandse studenten zijn van harte welkom om dit programma bij te wonen.

Tijdens de hele week, die duurt van maandag 12 tot en met vrijdag 16 november, biedt huiscateraar Eurest op verschillende Hanzelocaties een landenthema aan, waarbij elke dag een traditioneel gerecht uit een bepaald land bereid wordt.