ESNS voegt tien artiesten toe aan programma Noorderslag

GRONINGEN - ESNS (Eurosonic Noorderslag) kondigt een nieuwe serie namen aan voor Noorderslag. Thomas Azier, Famke Louise, Nielson, Ploegendienst, Latifah, Jarreau Vandal Live, Lewsberg, LYZZA, Sheila and the Kit en YĪN YĪN zijn allen bevestigd voor een optreden op 19 januari 2019.

Eerder bevestigde het Groningse showcasefestival al Rondé, Jeangu Macrooy, Donna Blue, Feng Suave, Jiri11, Kita Menari, Marlene Bakker, Nona, Young Ellens, Karel en Rimon.

Noorderslag vindt traditioneel plaats in de Groningse Oosterpoort, op de zaterdag van ESNS, en toont een staalkaart van de Nederlandse muziek, met de nadruk op opkomend talent. De aankomende editie van ESNS vindt plaats in Groningen van 16 tot en met 19 januari 2019. Eerder maakte ESNS al de namen bekend van 173 opkomende Europese acts, die in januari op Eurosonic aantreden. In de komende weken worden meer namen bekendgemaakt voor zowel Eurosonic als Noorderslag.

Kaarten en registraties

Tickets voor het festival en registraties voor de ESNS conferentie zijn beschikbaar via esns.nl. De deadline voor het registreren voor het late-tarief van de conferentie verstrijkt op 7 december.