Groot Gronings Lijsttrekkersdebat

GRONINGEN - Inwoners van Groningen, Haren en Ten Boer gaan 21 november naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen.

In het kader daarvan wordt de Groningse Week van de Democratie georganiseerd waar het Groninger Forum met diverse activiteiten bij aansluit.

Er is een debat over de toekomst van de regionale journalistiek gehost door Eelco Bosch van Rosenthal. Stemmen is belangrijk, maar lastig als je niet zo goed kunt lezen. Voor die vrouwen in de noordelijke stadswijken is er daarom een bijeenkomst over de verkiezingen georganiseerd: Kom in de STEMMING!. Mensen die nog niet weten wat ze gaan stemmen kunnen van 17 tot en met 20 november dagelijks bij het Forum terecht voor First Dates politics. Dat betekent sPWERpeeddaten met kandidaten. Daarna kruisen alle lijsttrekkers de degens tijdens het Groot Gronings Lijsttrekkersdebat. En traditiegetrouw staat het Groninger Forum daarna op woensdag 21 november volledig in het teken van de uitslagen tijdens de uitslagenavond aan het Hereplein. Informatie over alle activiteiten staat op groningerforum.nl/week-van-de-democratie .