Inspiratiebijeenkomst over kunst en cultuur in Het Dok

GRONINGEN - VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen, heeft volgende week dinsdag een inspiratiebijeenkomst over kunst en cultuur in de wijk.

VRIJDAG gaat samen met partners uit cultuur, onderwijs en welzijn het maken en beleven van kunst in de wijk aanjagen. Deelnemers aan de bijeenkomst worden getrakteerd op vier bijzondere verhalen en voorbeelden van makers, marketeers en deskundigen over dit onderwerp. Hoe gaan we dat aanpakken in Groningen? Denk en praat mee op dinsdag 13 november van 10.00 tot 14.00 uur in Wijkcentrum Het Dok, Kajuit 4, in Lewenborg. De toegang is gratis.

Kunst en cultuur hebben grote positieve maatschappelijke effecten. Dit wordt door beleidsmakers steeds beter begrepen en toegepast. In Groningen worden kunst en cultuur gezien als instrumenten om cohesie in wijken te bevorderen en begrip voor elkaar te kweken.

Aanmelden

Wil je meepraten en meedoen? Ben je op zoek naar inspiratie voor een kunstproject in jouw wijk of buurt? Kom dan langs op dinsdag 13 november en meld je aan. We vragen je om jouw wens, idee, vraag of plan naar ons te mailen, zodat je dinsdag direct in gesprek kunt met de juiste mensen. Meld je aan via bit.ly/wijkinspiratie