Gratis pendelbus naar Promotiedagen

GRONINGEN - Makkelijk en snel naar de Promotiedagen op 6 en 7 november in MartiniPlaza Groningen?

Bezoekers van deze beurs kunnen gebruik maken van een gratis pendelbus. Het werkt eenvoudig, parkeer de auto op P+R Hoogkerk (A7) of P+R Haren (A28) en stap daar in de pendelbus naar MartiniPlaza.

De pendelbus vertrekt elke 10 minuten vanaf P+R Hoogkerk en P+R Haren en stopt voor de ingang van MartiniPlaza. De bussen rijden beide beursdagen tussen 11:30 en 22:30 uur en zijn ook te herkennen als lijn 24. Het parkeren op de P+R is net als de pendelbus gratis, er is hiervoor geen kaartje nodig.

Parkeren op een P+R

P+R Hoogkerk bevindt zich langs de A7, bereikbaar via afslag 35. P+R Haren ligt aan de A28 en is bereikbaar via afslag 38. Beide P+R's beschikken over een groot aantal parkeerplaatsen, verdeeld over twee terreinen die naast elkaar liggen.

Groningen samen bereikbaar houden

Ook dit jaar worden er tijdens de Promotiedagen pendelbussen ingezet, zodat bezoekers gemakkelijk en snel naar MartiniPlaza kunnen reizen. Bovendien is het een mooie gelegenheid om de beursbezoeker kennis te laten maken met het gemak van parkeren op een P+R en verder te reizen met het OV. De pendelbus wordt aangeboden door het OV-bureau Groningen Drenthe en Groningen Bereikbaar. De bussen die worden ingezet zijn van Qbuzz.