Praat mee over de ‘Zorg’ van de toekomst in Noord-Nederland

Regio - Wat vind jij dat er moet veranderen in jouw regio op het gebied van de gezondheidszorg, voor jong en oud? En wie moet die verandering dan vorm gaan geven? Hoe zouden wij dit samen in de regio kunnen doen?

Kom ook langs!

Graag nodigt Gezondheid&Co je uit om met ons over de gezondheidszorg in jouw regio van gedachten te wisselen. Om het specifiek met je te hebben over de zorgen die je daarover maakt. Om van jou je mening en oplossingen te horen. Kom langs en laat je horen, je hoeft dus absoluut geen expert te zijn. En als waardering voor je inspanningen ligt er een cadeaubon voor je klaar.

Overleg

Alle uitkomsten van de bijeenkomsten worden voorgelegd aan bestuurders in de zorg en partijen die aangeven concreet iets aan de situatie te willen doen. Iedereen is van harte welkom om langs te komen bij één van de bijeenkomsten. Je hoeft absoluut geen expert te zijn. Als waardering voor je inspanningen heeft de organisatie een cadeaubon voor je klaarliggen.

Waar zijn de avonden?

Er worden 4 bijeenkomsten georganiseerd in de noordelijke regio’s:

  • 5 november – Groningen – Norman Building
  • 6 november – Emmen – Hotel Ten Cate
  • 7 november – Drachten – Hotel van der Valk
  • 8 november – Leeuwarden – De Kanselarij

Vind je het leuk om mee te doen? Meld je dan aan voor een van de bijeenkomsten. Dit kan op www.gezondheidenco.nl/praatmee/ Ook vind je daar meer informatie