City Central at Let's Gro: Wie hoort erbij in Groningen?

GRONINGEN - Een belangrijk onderdeel van geluk is erbij horen. Wie hoort erbij in Groningen? En hoe ervaren bewoners hun stad?

Tijdens Let’s Gro organiseert City Central een tentoonstelling over dit thema, #IKBENEENGRONINGER, in een Cubestee op de Grote Markt. City Central heeft Groningers van verschillende achtergronden gevraagd naar hun relatie tot de stad. Voelen ze zich thuis in Groningen? Of juist niet? En hoe komt dat?

Groningen is heel divers, meer dan we soms door hebben. Dat zul je merken in deze verhalen. Wat bijzonder sterk naar voren komt, is het diepe geluk over Groningen, geuit door bijna alle gevraagden.

De tentoonstelling #IKBENEENGRONINGER wordt geopend om 16 uur op vrijdag 2 november in de Cubestee van City Central op de Grote Markt. Naast de tentoonstelling wordt er een vol programma aangeboden met o.a. onderzoekspresentaties, gratis yoga en borduurlessen gegeven door internationale bewoners, de kans om mee te doen in de #IKBENEENGRONINGER campagne, en een “Meet & Eat” brunch op zaterdagochtend waarbij Stadjers de kans krijgen om hun ontbijt te ruilen met eentje uit een ander land.

Een overzicht van alle events en aanmelden kan via de website http://citycentral.nl/ of van Let’s Gro https://letsgro.nl/event/inclusive-cubestee/.