Hockeyclub GHBS viert 90 jarig bestaan

GRONINGEN - Ter gelegenheid van het 19e lustrum heeft GHBS op zaterdag 3 november vanaf 17.00 uur een receptie voor leden en genodigden in een feesttent bij het clubhuis op sportpark Corpus den Hoorn.

Tijdens de feestelijke receptie zal erelid Johan Hidskes een verhaal houden over de geschiedenis van de club, “Op zoek naar het DNA van GHBS”. Voorzitter Rob Wolters zal ingaan op de toekomstplannen van de club, met name de ophanden zijnde bouw van een geheel nieuw clubhuis, inclusief nieuwe kleedkamers en de ontwikkelingen rondom een vijfde hockeyveld op het sportpark. Ook een lid van het hoofdbestuur van de KNHB, in de persoon van Mark Pel, zal de jubilerende vereniging toespreken.

Door de enorme groei, zowel in sportief opzicht als qua ledenaantal, is de uitbreiding en vernieuwing van accommodatie en velden noodzakelijk. Met bijna 1700 leden is GHBS de grootste sportvereniging in de noordelijke 3 provincies. De hockeybond houdt nog rekening met een behoorlijke groei, zodat GHBS uiteindelijk rond de 2000 leden zal gaan krijgen.