SKSG kinderen genieten van samenwerking met Abiant Lycurgus

GRONINGEN - Afgelopen zaterdag is de samenwerking bekrachtigd tussen kinderopvangorganisatie SKSG en De Stichting Topvolleybal Groningen, die verantwoordelijk is voor de organisatie van het eredivisieteam Abiant Lycurgus.

Deze samenwerking is een prachtige start van een reeks van sportieve, uitdagende en unieke activiteiten voor de kinderen van SKSG.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd de overeenkomst getekend door Lybrich Dubois, manager HR van SKSG, en Marcel van Delden, bestuurslid van Abiant Lycurgus. Om de samenwerking te vieren waren SKSG kinderen en hun ouders aanwezig bij de wedstrijd tussen Abiant Lycurgus en Zwolle. Zij konden volop juichen want de wedstrijd werd met 3 - 0 gewonnen door de thuisploeg. Na het laatste fluitsignaal renden de SKSG kinderen het veld op om op de foto gaan en handtekeningen scoren bij de topspelers van Lycurgus.

SKSG richt zich met haar activiteitenprogramma voor kinderen op een vijftal thema’s, om er zorg voor te dragen dat kinderen zich zo breed mogelijk ontwikkelen. Op deze manier komen ze in aanraking met zaken die tot dan toe misschien nog onbekend voor ze waren en ontdekken ze wat ze leuk vinden. ‘’Dankzij de samenwerking met Lycurgus worden er verschillende activiteiten voor SKSG kinderen georganiseerd, waaronder volleybalclinics van de spelers van Abiant Lycurgus. Het zelf actief bezig zijn past uitstekend binnen het thema Sport en Bewegen dat bij SKSG hoog in het vaandel staat. Daarom zijn we er erg blij mee en trots op, dat naast onze nauwe samenwerking met FC Groningen en Donar ook Lycurgus onze partner is geworden”, aldus Elte Hofman event marketeer van SKSG. Andere thema’s die centraal staan bij SKSG zijn Koken en Voeding, Natuur en Duurzaamheid, Wetenschap en Techniek en Kunst en Cultuur.