Een mooie lach voor iedereen

GRONINGEN/HOOGEZAND - Orthocenter kan zowel bij kinderen als bij volwassenen een mooie lach creëren. Deze ISO-gecertificeerde organisatie staat voor kwaliteit en een klantgerichte benadering.

Nu steeds meer volwassenen interesse tonen in een beugel, neemt de vraag naar ‘onzichtbare beugels’ toe. Hiervoor biedt Orthocenter diverse mogelijkheden. Een behandeling met Invisalign is één van die mogelijkheden. Daarbij draagt de patiënt een reeks van doorzichtige en uitneembare hoesjes die regelmatig vervangen worden, bijna niemand heeft door dat je een beugel draagt. Ideaal voor volwassenen, maar ook tieners maken hier steeds vaker gebruik van. Een andere optie is een behandeling met witte (keramische) slotjes. Dit werkt op precies dezelfde manier als met de standaard metalen slotjes. Enige verschil: de witte slotjes vallen nauwelijks op. De meest gedragen beugel blijft nog steeds de metalen slotjes. En daarvoor kunt u natuurlijk ook gewoon bij Orthocenter terecht.

Bij Orthocenter Groningen en Hoogezand zijn geen wachtlijsten en kunt u de auto gratis parkeren. In Groningen kunt u twee avonden per week ook ’s avonds terecht.

Op www.orthocenter.nl vindt u meer informatie.