Kitsch Kitchen Outlet nu ook (even) in Groningen

GRONINGEN - Kitsch Kitchen is in 1994 gestart met de import van kleurrijke gebruiksartikelen en tafelzeil uit Mexico. Toen het bedrijf tassen ging maken van dit tafelzeil was het merk en vervolgens de winkel en groothandel geboren.

Tegenwoordig staat Kitsch Kitchen voor een kleurrijke en vrolijke collectie keramiek, deurgordijnen, tassen, speelgoed en dergelijke. De halfjaarlijkse Kitsch Kitchen Outlet is al jaren een begrip in Amsterdam en omstreken. Van heinde en verre komen mensen eropaf om cadeaus te scoren voor hun vrienden, voor thuis en voor zichzelf.

Op veler verzoek opent dit kleurrijke merk nu een pop-up Outlet buiten de Randstad. Groningen was een voor de hand liggende keuze, omdat hier de wortels liggen van de eigenares van Kitsch Kitchen.

Dit weekend vindt de 3-daagse Kitsch Kitchen Outlet plaats op het Peizerplein, Peizerweg 86 in Groningen waar een uitgebreide selectie producten en restanten van eerdere collecties te vinden is. Een mooie gelegenheid om alvast cadeaus voor Sinterklaas en Kerst in te slaan.

Voor kinderen is er het hele weekend een leuke letterspeurtocht op het Peizerplein waarbij zij bij inlevering een cadeautje ontvangen.