Jong en oud zingen samen in het Platformtheater

GRONINGEN - Het jong enthousiaste koor ’Zingen en Zo’, 18 jaar, geeft samen met het oud enthousiaste ’De Eendracht’, muziekgezelschap sinds 1816, een concert.

Muzikanten uit beide verenigingen organiseren een muzikaal feestje, waarin zang en muziek elkaar afwisselen, aanvullen en versterken. Kom luisteren op zaterdag 10 november van drie tot vijf in het Platformtheater in Stad.

De entree van 10 euro bevat het eerste drankje, dus de verenigingen willen er niet rijk van worden. Wel willen ze een muzikaal feest bouwen, voor zichzelf en voor de liefhebbers van vrolijke, gevarieerde muziek. Met dirigenten als Harry van Lier, Douwe Kamminga, getalenteerd pianist Jorick Feenstra en de inzet van alle muzikanten, ruim 60 man/vrouw, is de basis voor dit muzikale buitenkansje gelegd.

Het Platformtheater aan het Gedempte Boterdiep is een mooie plek voor dit muziekfeest. Voor Stadjers eenvoudig te bereiken op de fiets en voor Ommelanders die met de auto komen, is de Parkeergarage Boterdiep aan de overkant van de straat. Het tijdstip is ideaal om na een dagje stad, de middag af te sluiten met dit concert. Een unieke samenwerking tussen een jonge en oude muziekvereniging: een feestje!