Tip van de Programmeur: herfstvakantie in MartiniPlaza

GRONINGEN - De bladeren vallen van de bomen en de zomer is nu écht voorbij. Gelukkig is er genoeg te doen in MartiniPlaza, voor jong en oud.

In de herfstvakantie wordt voor de tweede keer het Mega Indoor Springkussenfestival georganiseerd. Tot en met 28 oktober kan iedereen komen springen, klauteren en over stormbanen rennen. En eerlijk is eerlijk: dit is leuk voor álle leeftijden.

In het theater staan er een aantal mooie voorstellingen op het programma. Op 24 oktober kruipt Rupsje Nooitgenoeg door ons theater. Op de website van MartiniPlaza staat een mooie kleurplaat. Kleur hem in, neem deze mee naar de voorstelling en maak kans op een leuke prijs.

Ook leuk: De European Outdoor Film Tour (E.O.F.T), hét filmevenement voor alle buitensportliefhebbers van Europa. Als toeschouwer zit je met je neus bovenop de activiteit van de sporter.

Een bijzonder evenement op zaterdag 27 oktober: het Radio Noord programma Café Martini bestaat 10 jaar. En dat wordt groots gevierd met een live uitzending vanuit MartiniPlaza (gratis toegang). Tussen 13.00 en 19.00 uur komt de radioshow live vanuit de foyer, met mooie verrassingen, liveoptredens van onder meer De Troebadoers, Tangarine, Swinder en Inge van Calkar.

Ook Showbizzreporter Alfred Venema (Marcel Hensema) is van de partij. In zijn rubriek 'In bed met Alfred' duikt hij tussen de lakens met bekende Groninger artiesten om ze het hemd van het lijf te vragen. Zeker leuk om een kijkje te nemen want Marcel Hensema staat op 24 en 26 december in ons theater met zijn voorstelling Mijn Vrede. Op hilarische wijze vertelt hij hier zijn eigen versie van het scheppingsverhaal. God die wel van een Hooghoudtje houdt, Adam en Eva in mien toentje, juf Marjon uit Sappemeer en natuurlijk komen de Hensemaatjes voorbij. Een voorstelling voor het hele gezin!

Marketing medewerker MartiniPlaza Paula van Ham.