Hornbach met Halloween Kinderwerkplaats

GRONINGEN - Kinderen kunnen uitkijken naar een griezelig klusproject: op zaterdag 20 oktober organiseert Hornbach Groningen speciaal voor de jongste klussers een Kinderwerkplaats.

Het thema is dit keer Halloween. Kleine doe-het-zelvers maken hun eigen pompoenlantaarn, met kindvriendelijke materialen.

“Je hebt ze vast weleens gezien, uitgeholde pompoenen met een gezichtje”, vertelt vestigingsmanager Folko Koolhof. “Tijdens onze Kinderwerkplaats kunnen kinderen zelf een pompoen bewerken en hun eigen unieke Halloween-lantaarn maken. Uiteraard onder deskundige begeleiding. En terwijl de kinderen pompoenen omtoveren tot lantaarns, kunnen ouders op hun gemak een rondje door de bouwmarkt maken.”

Gratis deelname

De Kinderwerkplaats is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud. Voor alle materialen wordt gezorgd. Deelname is kosteloos en inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/kinderwerkplaats.

HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 19.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels veertien vestigingen in ons land. HORNBACH won in 2018 voor de dertiende keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’, en nam dit jaar ook de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).