Rabobank wordt founding partner van het Groninger Forum

GRONINGEN - Rabobank wordt founding partner van het Groninger Forum.

Bert Roman, directievoorzitter van Rabobank Stad en Midden Groningen, en Dirk Nijdam, directeur Groninger Forum, zijn een overeenkomst voor zes jaar aangegaan. Met deze overeenkomst maken beide partijen zich sterk voor een leefbare regio.

Sterke match

Rabobank is een maatschappelijk betrokken bank die midden in de samenleving staat. Als laagdrempelige ontmoetingsplek, maar ook met het brede programma-aanbod en de educatieve activiteiten voor jong en oud staat het Groninger Forum ook midden in de samenleving. De samenwerking tussen beide partijen richt zich niet alleen op exposure en relatiemarketing, er wordt ook per jaar een speerpunt of thema gekozen, zoals jeugdeducatie of ouderen & mediawijsheid, dat gezamenlijk wordt ingebed in de activiteiten.

Quote Dirk Nijdam (algemeen directeur Groninger Forum): “Het is prachtig als bedrijven uit de regio vanaf de basis hun vertrouwen uitspreken in het Groninger Forum. Wij zijn blij met deze overeenkomst, die gericht is op een duurzame samenwerking. Zowel de inhoud als de lengte van de overeenkomst geeft aan dat we samen iets willen opbouwen om echt een meerwaarde voor de stad bieden.”

Quote Bert Roman (directievoorzitter Rabobank Stad en Midden Groningen): “De ambities van het Groninger Forum spreken ons enorm aan. Het belichten van actuele en maatschappelijke onderwerpen, de nieuwste trends en technologieën inzichtelijk maken en zorgen dat iedereen kan deelnemen aan de toekomst. Dit sluit goed aan bij onze missie Growing a better world together.”

Groninger Forum

In het hart van de stad Groningen verrijst het Groninger Forum. Het Groninger Forum wordt een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld van nu en de mogelijkheden van morgen. Met internationale exposities, Storyworld, vijf filmzalen, een multifunctionele zaal, de bibliotheek en het Smartlab dagen we het publiek uit om zich te laten verrassen en inspireren en met een open blik naar de toekomst te kijken. In de nazomer van 2019 opent het Groninger Forum de deuren voor het publiek.