Gasunie ontvangt inzenders Groninger Scheurkalender

GRONINGEN - De Groninger Scheurkalender 2019 wordt 18 oktober feestelijk in het hoofdkantoor van Gasunie gepresenteerd.

De presentatie van de Scheurkalender, die ieder jaar op een andere locatie in Groningen plaatsvindt, markeert een bijzonder moment; Sta ik er dit jaar in..? Gedurende het hele jaar hebben honderden Groningers, in de vorm van een foto antwoord gegeven op de vraag 'wat beweegt jou in Groningen?' Bijzondere plekjes met een persoonlijke emotionele waarde. Korte gedichten of verhaaltjes. In totaal zijn er meer dan 1.350 inzendingen binnengekomen waaruit een jury een selectie heeft gemaakt. De Scheurkalender toont Groningen in al haar diversiteit. Gezien en beleefd door de Groningers zelf.

Unieke locatie

De kalenderorganisatie is blij met de uitnodiging van Gasunie om de presentatie in het hoofdkantoor van Gasunie te houden. Het is een unieke locatie waar veel mensen wel van weten en vaak aan voorbijrijden, maar die nog nooit het gebouw van binnen hebben gezien. Die kans, om bij binnenkomst de prachtige hal van ‘de Aperots’ te bewonderen, willen wij samen met Gasunie de inzenders van de kalender bieden. Als blijk van waardering. Het is ook precies waar de Scheurkalender naar streeft, mensen inspireren en bewegen.

Programma

De presentatie duurt van 15.00 uur tot ca 16.45 uur. Na afloop van het officiële gedeelte krijgen de inzenders een gratis kalender aangeboden. Het moment om zelf te zien of de inzending in de kalender staat. Alle inzenders hebben inmiddels voor de officiële presentatie een uitnodiging ontvangen.