Cinekid: hét leukste kindermediafestival tijdens de herfstvakantie

GRONINGEN - Het Groninger Forum aan het Hereplein staat van 22 tot en met 26 oktober volledig in het teken van het leukste kindermediafestival Cinekid.

Vijf dagen lang kunnen kinderen, (groot) ouders en begeleiders genieten van een heleboel grappige, mooie en spannende kinderfilms, uitdagende games, hippe apps en creatieve workshops. Speel met nieuwe technologieën in het Medialab, bouw en knutsel van alles in het Maaklab en check animatie- en filmtechnieken uit verschillende landen in de Cinekidfilms. Dit jaar biedt Cinekid in Groningen iets nieuws voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar: de filmcompilatie Beestenboel. Vijf korte fantasievolle animatiefilms over dieren. Tijdens het festival worden maar liefst 7 verschillende kinderfilms vertoond. Voor of na de film kan iedereen zich uitleven met de nieuwste games en apps in het Medialab en creativiteit kan worden losgelaten in het Maaklab. Er zijn vele installaties en workshops voor een hele dag doe-plezier.

Cinekidticket: toegang tot 1 film, het media- en maaklab euro 8. Labticket, toegang tot het media- en maaklab euro 5. Meer informatie over het programma en het kopen van tickets via www.groningerforum.nl/ cinekid.

Kaarten Gezinsbode

Wil je kans maken op 4 kaarten voor Cinekid? Stuur dan een mail voor donderdag 18 oktober 16.00 uur naar prijsvraag@groningerforum.nl en vermeld in je bericht naam, adresgegevens en vermeld in het onderwerp: kaarten Cinekid. Er worden 2 x 4 kaarten verloot onder inzenders. Uiterlijk 17 oktober krijgen prijswinnaars bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.