Vintage per Kilo terug naar Groningen

GRONINGEN - Vintage per Kilo keert op zaterdag 20 en zondag 21 oktober weer terug naar EM2 Groningen.

Na een succesvolle editie eerder dit jaar, strijkt de vintagekleding weer neer in het hoge Noorden op het voormalige Suikerunieterrein. EM2 opent zaterdag haar deuren om 10.00 uur en zondag zijn vintage liefhebbers vanaf 12.00 uur welkom. Beide dagen duurt het kledingevenement tot 18.00 uur.

Serge, de bedenker van het concept vintage per kilo, reist al meer dan vier jaar door heel Nederland en België met zijn kledingmarkt. Deze keert komt de Rotterdammer weer met een goed geselecteerde voorraad aan vintage. Zoals Serge van Vintage per Kilo zelf zegt, heeft hij oog voor merk en kwaliteit wil hij zijn publiek elke keer weer verrassen. Op de vloer staan weegschalen om je buit te wegen en binnen budget te blijven. Voor €18 heb je al een kilo kleding. Er is aanbod voor zowel mannen als vrouwen.

Tussen het shoppen door kan er aan de bar een hapje en drankje besteld worden. En bij goed weer is er plek op het terras. Entree is het weekend gratis, maar garderobe is verplicht (voor jas en tas) en 1 euro per item. Je mag de jas/tas natuurlijk ook in de auto laten liggen.

EM2 (fiets: Energieweg 10, auto: Suikerlaan 6). Entree: gratis. Zie ook www.em2groningen.nl.