Laatste 100 startbewijzen voor de 4Mijl4You!

Komend weekend staat heel Groningen en omstreken in het teken van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Zaterdagavond trapt de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra, het 4 Mijl weekend af.

De 4Mijl4You is een sfeervol en gezellig evenement waarbij het voor iedereen mogelijk is om op een alternatieve manier hét 4 Mijl parcours af te leggen. Elk jaar wordt het evenement populairder, dat ook dit jaar is te merken. Er zijn momenteel nog maar 100 startbewijzen beschikbaar.

Op zaterdagavond 13 oktober vindt de 8e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra plaats. Voor dit gezellige en ludieke evenement zijn er nog slechts 100 startbewijzen beschikbaar. Enthousiastelingen hebben naar verwachting nog enkele dagen om een van de laatste startbewijzen te bemachtigen. De 4Mijl4You gaat exact over hetzelfde parcours als de 4 Mijl, maar dan op een alternatieve wijze zoals op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. Er zijn drie snelheidsgroepen, namelijk 3 km, 6 km en 15 km per uur. Het is geen wedstrijd, maar een sfeervol evenement met veel entertainment.

Inschrijven is nog mogelijk via www.4mijl4you.nl.