Politie Groningen Stad & Haren zoekt getuigen brand Kwinkenplein

GRONINGEN - Naar aanleiding van een brand op 1 oktober 2018 op het Kwinkenplein in Groningen is de Politie Groningen Stad & Haren op zoek naar getuigen.

Op 1 oktober 2018 omstreeks 20:30 uur werd er een brand ontdekt in een kelderbox aan het Kwinkenplein 8. In dit pand zijn meerdere bedrijven gevestigd. Op het moment van ontdekken van de brand waren er meer dan 50 personen aanwezig in het pand. Doordat de brand vroegtijdig is ontdekt zijn er gelukkig geen slachtoffers gevallen. Vanwege het grote risico dat is ontstaan door deze brand, vraagt de Politie Groningen Stad & Haren uw aandacht.

Politie Groningen Stad & Haren is op zoek naar mensen die voor, tijdens of na de brand iets hebben gezien wat de politie kan helpen bij het onderzoek. Of ben jij die fotograaf die een foto heeft of heb jij een filmpje gemaakt, dan willen de polite graag contact met jou. Dit kan door de beelden te uploaden via www.politie.nl, maar ook via een PB. Graag dan het volgende nummer erbij vermelden: BVH 2018259106. GB, meldt de Politie Groningen Stad & Haren.