Gratis voetonderzoek in Vegro Thuiszorgwinkel Groningen

GRONINGEN - Mensen met rug- of voetklachten kunnen bij Vegro winkel Groningen iedere 2e donderdag van de maand in 2018 een gratis voetonderzoek en -meting krijgen.

Een voetadviseur van Stadtmüller Orthopedie/Podologie verricht het onderzoek. Na de meting en het onderzoek krijgt de klant direct een diagnose. Ook wordt vastgesteld of het aanmeten van steunzolen oplossing biedt. De adviseur kan ook (semi-)orthopedische schoenen en aanpassingen aan ‘gewone’ schoenen verzorgen. Een verwijzing van een huisarts of specialist is niet nodig. Afhankelijk van de zorgverzekering komen de op maat gemaakte orthopedische steunzolen in aanmerking voor een vergoeding. Dit geldt ook voor (semi-)orthopedische schoenen. De voetadviseur is op donderdag 11 oktober van 13.30 – 17.00 uur aanwezig in Vegro Groningen, aan de Griffeweg 11-15. Een afspraak maken is wenselijk, maar niet noodzakelijk.

Kijk voor meer informatie op www.vegro.nl of bel voor een afspraak naar 0800 – 2 88 77 66 (gratis). Voor vragen over de adviseur, het aanmeten van steunzolen of orthopedische schoenen, kan men bellen naar 0522 - 76 01 88.