Elk jaar meer deelnemers voor 4Mijl4You

GRONINGEN - De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra vindt 13 oktober alweer voor de achtste keer plaats. De avond voor de Menzis 4 Mijl van Groningen is het mogelijk om op een alternatieve manier het 4 Mijl parcours af te leggen.

Elk jaar wordt het evenement populairder, dat is ook dit jaar te merken. Er zijn nu nog maar 500 startbewijzen te verkrijgen. “Vorig jaar was de 4Mijl4You uitverkocht met 2000 startbewijzen, daarom hebben we dit jaar het aantal verhoogd naar 2250 startbewijzen.” Aldus Michelle Mencke, organisator van de 4Mijl4You. In verband met de populariteit van het evenement zijn er nog maar 500 startbewijzen te verkrijgen, dus wees er snel bij! Inschrijven is nog mogelijk als individu of als groep (vanaf 10). Net als bij de 4 Mijl van Groningen is het goede doel bij de 4Mijl4You het UMCG Transplantatiecentrum: ‘Loop met je hart, vier het leven!’ Met het opgehaalde bedrag wordt een trainingsprogramma gerealiseerd voor patiënten die een orgaantransplantatie hebben ondergaan.

Timey

Timey, het nieuwe gezicht van de 4 Mijl van Groningen én de 4Mijl4You straalt in alles Groningen uit. De mascotte zal zorgen voor nog meer beleving in de aanloop naar en tijdens het evenement en gaat vooral deelnemers aansporen om nog fitter te worden.