Eetcafé De Buurvrouw viert feest

GRONINGEN - In 2013 kochten Jesse Wilpstra en Sharita Kalpoe Eetcafé De Buurvrouw aan de Oostersingel in Groningen. Ze wilden daar hun droom verwezenlijken: een eigen restaurant, waar gasten in een ontspannen, huiselijke sfeer kunnen genieten van verrassende, ambachtelijk bereide gerechten.

Na een flinke opknapbeurt ging de ‘nieuwe’ Buurvrouw in september van dat jaar open.

Inmiddels 5 jaar verder. Veel gasten weten Eetcafé De Buurvrouw te vinden. Ze waarderen de informele sfeer en de vele bijzondere gerechten op de kaart. Er is een kring van vaste gasten ontstaan, die regelmatig komen eten of borrelen. De ambitie van het team van De Buurvouw om te blijven streven naar een steeds hogere kwaliteit is gebleven. De grootste voldoening zit in tevreden gasten, die hebben genoten van een lekkere maaltijd en een gezellige tijd hebben gehad. Ze willen gasten blijven verrassen met originele gerechten, speciale bieren, bijzondere wijnen en flexibele oplossingen voor specifieke wensen.

In de afgelopen 5 jaar is het gelukt om van Eetcafé De Buurvrouw een bijzondere plek te maken. Alle reden om een feestje te vieren. Met een gezellige borrel op zaterdag 20 oktober. Van 16.00 tot 01.00 uur is iedereen welkom en bij meenemen van uw buurvrouw of buurman krijgen bezoekers een gratis welkomstdrankje geserveerd. In de 3e week van oktober (week 42) krijgt iedere gast voor het hoofdgerecht een gratis mosterdsoep of broodje aangeboden.