In de nacht van 30 september op 1 oktober geen treinen tussen Groningen-Roodeschool

GRONINGEN - In verband met werkzaamheden door ProRail rijden er in de nacht van zondag 30 september op maandag 1 oktober vanaf 23.20 uur tot 5.00 uur geen treinen tussen Groningen en Roodeschool. Arriva zet bussen in als vervangend vervoer die stoppen op alle tussenliggende stations.

De bussen die ingezet worden als vervangend vervoer vertrekken in Groningen op het voorplein van het station bij halte A/B. Ook op alle tussenliggende stations vertrekken de bussen op het voorplein. Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig, zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de ruimte in de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app, in de reisplanner op www.arriva.nl of via OV-reisinformatie: 0900 – 9292 (€0,90 p.m.).